sofiutane.blogg.se

Inskolning

Publicerad 2018-01-29 11:56:02 i Allmänt, Viola💜,

(null)

Idag är dagen D! Inskolningen på Violas förskola ska börja, dagen man vetat om länge men som varit så långt borta men nu är den här, helt galet! Detta innebär att jag börjar jobba om exakt två veckor med vilket också könns helt sjukt! Men jag vet att om Viola har det bra på förskolan kommer jag ha det bra på jobbet de är bara att kämpa även om detta FÖR MIG (!) är jätte stort och påfrestande! 

N var hemma i helgen från skolan och lyckades ta ett tidigt tåg hem så jag och V mötte upp honom på stationen och gick och fikade på stan en runda. Helgen har vi bara myst och tagigt de lungt, jag jobbade förvisso i fredags natt, de va skit mycket! Full gästlista, alla drinkbord slut och alla förköpsbiljetter hade gått åt vilket resulterar i mycket folk och många åsikter men en trevlig sista kväll! Japp de va förmodligen mitt sista pass på krogen på ett bra tag, säkerheten går före! 

I lördags natt vaknade V runt fyra på morgonen och va väldigt ledsen och vi tror se va då hon började få feber, så hela söndagen gick åt att gosa, ta tempen för visst v ade feber stackars unge så varm, var tusan kom febern ifrån? Hmm... 

Idag har febern gått ner och hon har sovit i snart två timmar så ska väcka henne snart så får vi se om de blir en stund iallafall på förskolan eller nya tag imorgon! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela