sofiutane.blogg.se

Lite om vår helg!

Publicerad 2017-12-17 23:55:53 i Allmänt, Viola💜,

God kväll! 

Så var helgen över, N har varit ledig så vi har fått umgås mycket. I fredags mötte jag och V upp honom efter hans jobb och gick och köpte lite fredags gottis! De blev thai och hemmakväll godis i mängder. 

Lördagen blev en lunch på Pinshos följt att julklappsletande, usch i år är de inte så kul att köpa julklappar känner jag, svårt och jag och N har blivit de gamla tråkig paret som inte ska köpa några till varandra, jag vet dock att vi sk ge varandra en spa dag tillsammans nere i Ronneby, helst nu under mellandagarna men vi får se. Viola ska få i år istället, inte mer än rätt tycker vi, vi har allt haha! 

(null)
Vår glada tjej vid tomtesläden! 

Idag var V bjuden på 1-års kalas hos min kollegas dotter Livia ute på Lugnet bor dom, är jätte trevligt område skulle kunna tänka mig att bo där helt klart! 
(null)

(null)

(null)

Kom över sötaste klänningen till Viola får visa kort på den en gång så himla söt älskar Newbie, vi köpte en likadan till Livia. 

(null)

(null)

(null)
I fredags bjöd jag hit tre mammor från vår Föräldrargrupp på lite julfika jätte mysigt och barnen lekte för fullt! 

Imorgon är det måndag igen, vi ska till vårt nya BVC imorgon de har flyttat till nya lokaler längre bort från oss så de blir en tidig promenad dit sen sk vi festa till de med frukost på Hennings är tanken. 
Natti natti! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela