sofiutane.blogg.se

Sista passet!

Publicerad 2017-06-29 11:29:20 i AllmĂ€nt, Viola💜,

Just nu Ă€r de sĂ„ himla mycket att tĂ€nka pĂ„ för mig. Jag hĂ„ller pĂ„ att förbereda inför Violas kalas och jag fĂ„r alltid prestationsĂ„ngest av att ha tillstĂ€llningar men till denna gĂ„ngen kĂ€nner jag mig hyfsat lugn. 

Jag ska bjuda in vid lunch tid sĂ„ dĂ„ vill jag gĂ€rna bjuda pĂ„ lunch till förĂ€ldrar och barn sĂ„ de blir köttfĂ€rssĂ„s och makaroner och sallad till kĂ€nns som ett alternativ som borde gĂ„ hem hos dom flest. Och sen tĂ€nker jag mig lite grötmuffins, chokladbollar, majskrokar, jordgubbar och glass till efterrĂ€tt kĂ€nns som vĂ€ldigt basis men Ă€ndĂ„ bra lixsom! Jag försöker verkligen tĂ€nka pĂ„ att "de duger"! 

Idag jobbar jag mitt sista pass enligt schema pĂ„ hotellet sĂ„ sen blir det semester ihop med sambon och sen gĂ„r jag pĂ„ förĂ€ldrarledigt i augusti igen wohoooo! Tiden har gĂ„tt snabbt men jag har inget emot att gĂ„ in och ta lite extra pass dĂ„ och dĂ„ verkligen inte! Min förhoppning Ă€r att kunna jobba extra under höst och vinter sĂ„ mycket jag bara kan för att dryga ut kassan lite! 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela